FAQ

1. Hoe kan ik betalen?

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard:
Bij ABTmusic worden alle VISA en Mastercard creditcards geaccepteerd. Wij aanvaarden enkel Creditcards die geregistreerd zijn in de EU. We rekenen geen transactiekosten voor creditcardbetalingen. Zodra de betaling geautoriseerd is sturen wij de producten naar je op. Meestal worden de gegevens binnen enkele minuten geverifieerd, in een enkel geval kan hier maximaal één dag overheen gaan.

ABTmusic vindt het belangrijk dat je online veilig kunt betalen. Daarom laten we betalingen niet alleen via een PCI-gecertificeerde partij lopen, maar hebben we ook een extra beveiligingsniveau voor betalingen met Visa en MasterCard. Dit beschermt de gebruiker tegen ongeautoriseerd gebruik van de creditcard.

Bancontact / Mister Cash :
Met Bancontact/Mister Cash kun je veilig en gemakkelijk je online aankoop bij ons afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Je hoeft je niet aan te melden of speciale software te installeren. Betalen is heel eenvoudig en verloopt snel. Je aankopen zijn binnen een paar seconden betaald.

Wij aanvaarden ook Maestro Cards.

iDEAL :
Is beschikbaar voor onze Nederlandse klanten.

iDEAL is een eenvoudige en veilige betaalmethode voor online betalingen. Er worden geen transactiekosten gerekend. Zit je bij een bank die internetbankieren aanbiedt, dan kun je bijna altijd gebruikmaken van iDEAL. Tijdens het iDEAL-betaalproces kies je je eigen bank. Controleer wel of je naar de beveiligde betaalomgeving van je bank verwezen wordt. Het betaalproces bij ABTmusic vindt plaats in een beveiligde omgeving. Je kunt dit zien aan het beveiligingsicoontje in je browser.

PayPal:
Met PayPal betaal je veilig en gemakkelijk voor je online aankoop bij ABTmusic. Je hebt er geen e-dentifier of random reader voor nodig, maar alleen toegang tot je PayPal-account met je e-mailadres en PayPal-wachtwoord. ABTmusic rekent geen transactiekosten voor betaling via PayPal. Je bestelling is binnen een paar seconden betaald.

Is het totaal bedrag van uw bestelling meer dan het aanvankelijke bedrag dat u online werd getoond bij het maken van uw bestelling (als gevolg van extra verzendkosten of hogere BTW-tarieven door de bestemming van uw levering), dan is het mogelijk een extra betaling met PayPal uit te voeren. Het team van ABTmusic bezorgt u dan meer informatie hierover in de bevestiging van uw bestelling per e-mail.

Overschrijving:
Maak je geen gebruik van internetbankieren of wil je liever het bedrag handmatig naar ons overmaken? Kies dan voor ‘Overschrijving’ en voltooi de bestelling. We sturen je vervolgens de betaalgegevens per e-mail zodat je het verschuldigde bedrag naar ons kunt overmaken. Aan vooruitbetaling per bank zijn geen transactiekosten verbonden. Schrijf het bedrag over op onze bankrekening (dit nummer zie je zo dadelijk op je orderbevestiging). Gebruik je order ID als betaalreferentie. Hou er rekening mee dat we enkel verzenden wanneer het bedrag effectief op onze rekening staat.

Door de tijd die het overschrijven van het bedrag kost, kan het één of meerdere dagen duren voordat je bestelling is verwerkt. Je betaalt altijd het volledige bedrag vooraf, ook als enkele producten pas later geleverd worden. Je bestelling wordt in behandeling genomen zodra je betaling ontvangen is. Let op: dit betekent ook dat we de producten pas op dat moment reserveren.

Outside Benelux :You can make a SEPA transfer directly from your account holding bank. They will ask you for our IBAN and Swift/BIC Code, all this information is provided by us when you checkout, and will be sent to you in your order confirmation.
Some banks will apply a charge to transfer money across Europe to us here in Belgium, so please check beforehand.
An international bank transfer takes usually 2-4 working days to arrive but you’ll see the status of your change once the transfer has arrived.

2. Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Als het product voorradig is ontvang je het binnen de 48h (meestal zelfs de dag nadien) op werkdagen. Indien het niet op voorraad is worden de meeste bestellingen geleverd binnen de 10 dagen. Bij uitzonderingen contacteren we je zo snel mogelijk. We voorzien een tracking nummer zodat je de bestelling zelf kan volgen.

3. Moet ik BTW betalen?

Klanten (zowel particulieren als bedrijven) betalen het Belgische BTWtarief (21%)

Buitenlandse klanten zonder geldig BTW-nummer betalen ook de 21% BTW

Buitenlandse bedrijven met geldig BTW-nummer kopen aan het 0% btw tarief.

De BTW wordt afgehouden bij het afrekenen.

LET op: We kunnen na het afrekenen geen aangepast factuur meer bezorgen.

 

 

4. Hoe kan ik mijn order volgen?

Wanneer je bestelling verzonden wordt, krijg je van ons via e-mail een trackingnummer toegestuurd waarmee je bij de juiste koerierdienst de levering kan volgen

 

6. Aan welke landen leveren jullie?

Je kan je pakket laten leveren in volgende landen:

 • België
 • Denemarken
 • Duitsland
 • Frankrijk
 • Italië
 • Luxemburg
 • Nederland
 • Oostenrijk
 • Spanje
 • Zwitserland

Staat jouw land er niet bij? Neem dan contact op met ons en vraag naar de mogelijkheden en kosten:   info@abtmusic.eu

7. Hoeveel bedragen de verzendkosten?

 

Wij streven ernaar om u met de beste service van uw levering te voorzien in heel België, het vasteland van Europa en de rest van de wereld.

Om ons te helpen met deze service maken wij gebruik van UPS Courier Services en Bpost.

Onze basis leveringstarieven zijn als volgt:

  Bedrag bestelling Verzendkosten
België

Nederland

Luxemburg

Minder dan     49 €

5 €

Meer dan      49 €

Gratis

Frankrijk

Duitsland

Minder dan     149 €

15 €

Meer dan      149 €

Gratis

Denemarken – Oostenrijk – Zwitserland – Italië – Spanje

Minder dan     499 €

35 €

Meer dan      499 €

Gratis

 

Voor verzending naar andere landen stuur je ons een mailtje met je verzoek.

8. Hoe kan ik een product terugsturen?

Alle producten die je wil terugsturen moet je voorzien van een authorisatienummer. Geen paniek. Wij bezorgen je dat nummer. Neem dus eerst contact met ons op via e-mail op info@abtmusic.eu.

Vermeld in je mail het volgende :

 • Order Number
 • Postcode
 • Serie Nummer (indien het product defect zou zijn)
 • Een korte omschrijving waarom het product niet voldoet.

Producten die worden teruggezonden moeten opnieuw verpakt worden in de originele verpakking en compleet zijn en in nieuwe staat. Indien dit niet het geval is kan uw terugbetaling geweigerd worden