ABTmusic: ABT is de afkorting van “about”. Het is dus eigenlijk About Music. Maar we vinden het niet erg dat je ABTmusic zegt 😉

We zijn deze shop gestart in 2008 omdat we geloofden dat ook muzikanten online zullen shoppen en omdat in de toenmalige muziekwinkelketens je steeds dezelfde merken zag staan. Nooit eens iets eigenzinnig of gedurfd. Als toetsenman was ik geïnteresseerd in merken als Dave Smith, Waldorf of Elektron. Als gitarist wou ik niet met het zoveelste strat of Les Paul model op het podium staan. We gingen daarom op zoek naar merken die voldoen aan onze visie. Goede kwaliteit, een ok prijs maar bovenal een fantastische klank. We waren in 2008 de eerste muziekwinkel in Europa die Eastwood Guitars ging importeren. Sindsdien zijn andere shops gevolgd en ook weer afgehaakt. De verkoopcijfers liggen namelijk lager en voor superketens/muziekwinkel mastodonten zijn de cijfers belangrijker geworden dan muzikanten helpen zoeken naar hun sound of naar het juiste instrument.

Doorheen de jaren zijn we op vraag van klanten en distributeurs ook een aantal grotere merken beginnen verdelen. Bijvoorbeeld Nord en Ampeg. Je kan via onze partner Muziekhandel Oudenaarde ook Korg, Roland en Yamaha bij ons bestellen.

Onze shop wordt (nog steeds) beheerd door muzikanten (niet door investeerders). We proberen je vragen snel te beantwoorden. Doordat we met kleinere merken werken is de productiecapaciteit soms beperkt en hebben we niet altijd alles op voorraad. We zorgen er wel steeds voor dat alles zo snel mogelijk bij je geleverd wordt. We vinden communicatie en service belangrijk! We zoeken altijd naar de juiste producten voor de juiste prijs.

Zoek je iets speciaals en staat het niet op onze site? Laat het ons weten. Wie weet kunnen we het leveren.

Voor distributie en partners

Facturatie Adres:

Abitee VOF

Koningin Fabiolalaan 11
B-9140 Temse
Belgium

Leveringsadres en retours:

ABTmusic
Appelsvoorde 46
9140 Tielrode
België

Tel: +32 (0) 473 40 63 31
e-mail: info@abtmusic.eu
VATnr : BE0806866586

BewarenBewaren